dk-flag   |   ​uk-flag

Fertilitetsklinikken​

På Maigaard Fertilitetsklinik får du kyndig vejledning til at blive gravid. Holdet, du møder på vores fertilitetsklinik, består af erfarne læger, dygtige bioanalytikere og professionelle sygeplejersker. Foruden vores menneskelige omsorg og forståelse for den særlige situation, I befinder jer i, kan vi på vores fertilitetsklinik bidrage med ekspertviden og moderne udstyr. Vores målsætning er at skabe de trygge rammer omkring behandlingen, så jeres drøm kan gå i opfyldelse.

Besøg vores fertilitetsklinik

Via nedenstående links finder du nyttig viden om vores fertilitetsklinik:

​​

  • Hvem er vi? Mød os
  • Se fertilitetsklinikkens hyggelige lokaler.
  • Find vores fertilitetsklinik på landkortet.
  • Har I brug for mere materiale om fertilitetsbehandling fra øvrige kompetente faggrupper?
    ​Læs vores anbefaling.

​​

Ring til os i dag på telefon 86 10 13 88 og lad os aftale et uforpligtende møde.

​​

Vi vil gerne høre om eventuelle tidligere udredninger og behandlinger, I måtte have gennemgået, og hjælpe jer ét skridt nærmere drømmen om en familie. 

Fertilitetsklinik på forkant

Ufrivillig barnløshed er en kompleks størrelse, som kan have mange årsager. Fertilitetsbehandling kræver derfor viden og erfaring for, at vi kan målrette indsatsen på netop de punkter, der er relevante i jeres tilfælde. Videnskaben har heldigvis bevæget sig fremad med hastige skridt på denne sensitive del af sundhedsområdet. Hos Maigaard Fertilitetsklinik har vi fulgt med for hele tiden at være på forkant og tilbyde jer de bedste muligheder.
​​
Vores fertilitetsklinik var den første i Skandinavien til at anskaffe og systematisk bruge et embryoskop i behandlingen. Med embryoskopet kan vi med overvågning og analyse endnu bedre udvælge de sundeste æg til insemination og dermed øge sandsynligheden for en graviditet. Ved alle behandlinger på vores fertilitetsklinik bruges i dag embryoskop, naturligvis uden ekstra omkostning for jer.
​​
Nu tilbyder vi også IMSI, som er et tilsvarende system bare for sædceller. I laboratoriet på vores fertilitetsklinik kan vi nu med endnu større sikkerhed udvælge de bedste sædceller til befrugtning af ægget. Dermed kan chancen for en succesfuld graviditet øges endnu mere. Der er forskellige forhold, der gør, at ikke alle behandlinger kan forbedres med IMSI. Det får vi en snak om i forbindelse med jeres udredning og planlægningen af jeres forløb.

Contact us

I AM A NEW PATIENT

Click here

​Contact us

I AM ALREADY A PATIENT

Click here

Firminformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Contactinformation

Telephone.: +45 86 10 13 88​

E-mail: mail@maigaard.dk

Adress

Jens Baggesens Vej 88H,

 DK-8200 Århus N​

Opening hours

Monday - friday: 07.30 - 15.30

Saturday: ​8:00 - 14:00

Telephone hours

Monday - thursday:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Friday:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.55

Saturday:

9.15 - 13.30