dk-flag   |   ​uk-flag

Guestbook

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glennie Sørensen 19-07-2015​​

" Tak er kun et fattigt ord" :-)
I 2012 mistede jeg min anden og sidste æggeleder pga en graviditet. Vi henvendte os til en fertilitets klinik i Højbjerg og havde 2 forsøg, som mislykkedes, eller det vil sige det sidste lykkedes, men fosteret havde sat sig for langt nede i livmoderen, og jeg blev indlagt på Skejby hvor de fjernede det.
i 2013 kontaktede vi så Maigaard, vi tænkte at ville give det et sidste forsøg. Det lykkedes desværre heller ikke, men Mathilde og hele hendes team var overbevist om at det sagtnes kunne lade sig gøre, så vi købte en kontrakt på 3 forsøg.
Jeg fik hver gang en super behandling og alle har bare været så professionelle, og den opfølgning der hele tiden har været helt igennem fantastiks.
August 2014 havde vi så vores 6. (4. ved Maigaard) og sidste forsøg ( jeg have 5 mislykkedes bag mig, og var klar til at give op)
Jeg fik taget 10-11 æg ud og alle de andre gange har de været fint befrugtet og der har på 3. dagen været æg til fryseren og tilbagelægning.
Denne gang var der "kun" et æg der var befrugtet, så inden der var gået de 2 dage havde vi stort set givet op. Det lille æg blev dog ved med at dele sig og den 22. August fik jeg lagt det ene æg tilbage. Vi regnede bestem ikke med at det ville blive til noget, da alle andre gange har der været 2 æg lagt tilbage.
Da graviditets testen var positiv og efterfølgende Mathilde kunne se at æggeblommen / embryonet lå korrekt i min livmoder, kunne vi ikke få armene ned. Hele vejen igennem har dette ene æg vist sig at være noget " sejlivet"
4. Maj kom vores dejlige sunde og raske datter til verden på Skejby.
Vi er Maigaard EVIG taknemlig for at de ikke gav op og for den hjælp de har ydet ifbm alle vores forsøg. Jeg vil til hver en tid anbefale jer hvis nogen har brug for hjælp til at få et barn. I er så forstående og vi mærkede virkeligt at vi ikke "bare" var et nummer. Jeg kunne se glæden og hvor rørte selv i kunne blive da det lykkedes og da jeg kom forbi og viste mirakel barnet frem.

TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK

Familien Sørensen

Solbjerg​

​​​Anders og Ragna​ 17-06-2015

​Jeg ville bare fortælle jer at vores lille søn blev født

den 31. mai på Ullevål sykehus. Han vejede 3804 g og er 51 cm lang. Han er sund
og rask.

Før vi kom til jer havde vi været igennem 5
mislykkede forsøg i Oslo. Et forsøg var nok hos jer!

Vi er evig taknemmelige.

Anders og Ragna,

Oslo, Norge

​Kathrine Rud Fisker 03-03-2015

​Kære jer hos Maigaard

Jeg er sikkert en længe glemt kunde hos jer, men her kommer alligevel en lille
opdatering. Jeg havde efter mange seje forsøg hos anden privat klinik opgivet ethvert håb
om at få flere børn! Dog var jeg ikke helt klar til at ende kampen og købte
derfor tre forsøg hos jer. Mit ønske om flere børn var virkelig stor, men min
tro på det, var ødelagt. I fik derfor en ret så nedtrykt kunde, som på ingen
måde troede på, at I kunne gøre en forskel- men det kunne I!!
Aldrig har jeg oplevet et sted hvor folk brænder så meget for sit arbejde! I
tog hele min historie meget seriøs og analyserede min krop ned til mindste
detalje. Jeg blev overstimuleret og aflyst, men efter et par dage var der
alligevel æg at tage ud- I trak 15 æg ud og to kunne bruges, jeg troede bestemt
ikke på, at jeg nogensinde skulle blive gravid igen, men det skulle jeg!
Dog begyndte jeg at bløde kort efter testen, og jeg blev atter pessimist. I uge
7 kom vi til scanning, og jeg rystede for endnu et nederlag med en død
fostersæk. Men da scanningsbilledet kom frem på skærmen, måtte vi lige blinke
et par gange- for ikke ét, men to hjerteblink drønede der ud af.
I har fået så mange kærlige tanker fra mig siden den dag. D 27/2 er det et år
siden jeg tog den positive test, graviditeten var hård med flere blødninger og
en kæmpe angst for at midste de to små guldklumper. Men D 16/10 14 blev vi
atter forældre, og vi skylder jer en evig tak, for lægernes formidable indsats
og for jeres alles fantastisk opbakning.
Tænk at I var så dygtige og vi så heldige :-)
Og mit svar til det spørgsmål der næsten kommer dagligt
"er det ikke hårdt at have tvillinger" er mit svar bare-

Det er hårdt at være ufrivillig barnløs, det her er en kæmpe
gave, og jeg nyder hver dag!
De største og kærligere tanker og hilsner fra Kathrine Rud Fisker

Jeanette Dalgas Udengaard - 02-03-2015​

​Kære alle ved Maigaard
Efter mange års kamp har vi nu disse to lækre guldklumper i vores liv.
Julie på snart 4 år og vores nyfødte Lucas, som er 10 dage gammel.
Tak for at i bevarede gejsten og troen, når vi selv havde mistet den. Det har
altid været rart at komme i klinikken.
Vi er jer evigt taknemmelige🙏
De varmeste hilsner fra

Jeanette Dalgas Udengaard

Michael, Julie og Lucas😘​

Marie Pingel - 29-01-2015​

​Hej alle på Maigaard.

For snart 3 år siden hjalp i os med at få vores største drøm opfyldt. I april 2012 blev vi forældre til Alberte og Valdemar og hvilken glæde, lys og liv, der kom ind i vores liv; af hjertet tak! Vi havde været igennem 6 behandlinger andetsteds i det private, med negative tests til følge og flere tidlige aborter. Men i første forsøg hos jer lykkedes det, dog desværre til en lille dreng med hjertefejl, der blev født i 6. Måned. Den støtte og opbakning vi efterfølgende oplevede hos jer var enestående. Allerede i vores andet forsøg blev jeg gravid igen, med vores tvillinger og de er så dejlige og snart 3. I var så dygtige og forstående og klar på at forsøge hurtigt igen. Vil anbefale jer til alle. Sikke et hold! De bedste hilsner fra Frank og Marie, Alberte og Valdemar.​

​Sheena Lee Hansen - 26-08-2014​

​Heia!

For 3 år siden, ble vi foreldre til en herlig gutt som fikk navnet Jesse,- takket være dere. Vi skal nå gjøre et nytt forsøk iløpet av høsten, noe vi ser frem til. Vi var meget fornøyd med dere, og den gode behandling vi hele veien fikk! Dere er helt toppers! Så vi vil på det sterkeste anbefale dere til andre! STOR klem fra Sheena og Joakim fra Norge! <3​

Ditte Brix - 02-07-2014​

Hej med Jer.. Så sidder vi med den skønneste datter, det tog 10 min så var hun her.. så jeg er da nærmest klar igen allerede Tusind tak for Jeres fantastiske behandling, altid havde I "ja-hatten" på og stod klar med smil og opmuntrende ord. Fortsat rigtig go´arbejdslyst.. Mange hilsner fra Ditte og Brian..​

Hanne Gammelby - 29-05-2014​

​Kære alle på klinikken!

For knap 2 år siden hjalp i os med at blive gravide, det lykkes i første forsøg og i dag har vi den skønneste, gladeste og smukkeste lille pige. Sommer kom hun til at hedde og bliver om en lille måned 1 år. Vi har netop taget beslutningen om at vi ønsker jeres hjælp igen til en lillebror eller søster og tager kontakt til jer i morgen. Men foreløbig tusinde tak for den flotte og meget professionelle og varme hjælp vi fik da vi skulle have ønskebarn nr et :)

Kh. Per og Hanne​​​

​Ulla og Tommy Nielsen - Tim v/Ringkøbing - 10-01-2014

​Sidder her og tænker over Jeppes konfirmation her til maj og kommer til at tænke tilbage på kampen for at blive forældre både til Jeppe og tre år senere til Mads. Jeg kan se, der fortsat er nogle, vi kender hos Maigaard og vil bare endnu engang sige jer tusind tusind tak for jeres fantastiske hjælp og professionalisme i alle henseender.

De bedste hilsner til jer alle.

Marianne og Magnus - 15-10-2013​

Hej alle på Maigaard. Jeg vidste slet ikke, at I havde denne side, er så glad for at have opdaget den. Kører så tit forbi klinikken og tænker med stor glæde på vores behandlingsforløb hos jer. Har tit tænkt på at køre ind og vise vidunderet frem(Magnus på 3 år), men så kunne I jo få nok at lave. Vi fik i april 2010 den dejligste, smukkeste, lyshårede knægt, som er sin mors skat, sin fars lille hjælper og sin storesøsters bedste ven, og vil gerne takke jer for hjælpen. Det var godt, vi gjorde det, og jeg er så taknemmelig for, at vi også fik lov at få en lille dreng. Kærlig hilsen Marianne​​​

​Zohreh - 22-07-2013

Hej allesammen😊det er nu 10 uger siden vores mirakler kom til verden, en dreng og en pige efter 8 års forsøg. Prøvet i de offentlige både 2 insemention og derefter 3 ivf forsøg som hver indholde ca 3 fryseforsøg. Dvs 12 negative blodprøve. Og det var stadig hårdt hvergang.

Men så anbefalede en af min kollegaer maigård, hendes datter var blevet gravid ved hjælp af majgård. Så vi besluttede os og forsøge en sidste gang, så vi købte faktisk kun et forsøg.
Vi blev gravid ved første fryse forsøg og assisted hatching.
Stort tak til jer alle som gjorte vores drøm til virkelighed.
I har været fantastiske på majgård. jeg sidder her med min datter og søn og tror stadig ikke på det. Det er den bedste følelse nogensinde❤

​Mette Pedersen - 28-04-2013

​Hej alle hos Maigaard

Det er nu snart 19 mdr siden, vores dejlige Julie, vores andet barn) kom til verden. Efter to års fertilitetsbehandling med fire insemineringer, tre IVF (ialt seks ægoplægninger) på anden klinik uden succes, vi valgte at prøve jeres klinik, og det lykkedes i første forsøg! Vi er jer evigt taknemmelige for vores glade lillesøster. Vi har endda lige taget beslutningen om barn nr 3, og lykkes det ikke af sig selv, ses vi igen.

​Christina og Dennis - 27-04-2013

Den 28. februar kom vores lille datter endelig til verden. Vores andet lille mirakel som vi kan takke jer for. Alt godt kommer til den der venter, er blevet vores motto. For vi har ventet og kæmpet for Jakob og Kamillia - og de har været det hele værd​

​Helle Toft - 19-03-2013

​Hejsa har tvillingerne Claudia og Filuca på 2 år. Som vi er maigård evigt taknemmelige for at hjælpe os med at få.

Det tog 4 år og 8 forsøg inden de kunne komme til verden. Jeg sagde den gang til John. At hvis alt gik godt så han mig ikke igen. Det gjorde han heller ikke. men jeg er nu gravid igen helt uden hjælp. Så det bliver alligevel til et barn mere her.

Lige en positiv historie herfra. Og tak for hjælpen de er alle nedturerne værd.

​Anne Mette Frost - 07-03-2013

Kære alle på klinikken. Vores dejlige prinsesse kom til verden på terminsdato 31/5-2012 så hun er nu over 9 mdr og trives i bedste velgående. Hun er vidunderlig og vi vil tak jer mange gang for at i kunne hjælpe hende til verden. Efter 7 icsi og 2 frys. Så vi er jer evige taknemlige for Lærke kunne blive vores datter. Hilsen Dan og Anne Mette Aalborg​

Pernille - 20-02-2013​

Kære alle medarbejder hos Maigaard. Vores dejlige pige kom til verden for ca. 3 måneder siden. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak. Vores første barn fik vi hjælp til i Dronninglund. Her fik vi en dejlig dreng. Efter mødet hos jer var vi slet ikke i tvivl om, at det var jer vi gerne ville have til at hjælpe os med barn nr. 2. Jeg blev gravid efter første hormonbehandling med udtagning af mange gode æg, hvoraf to havde delt sig. Det ene æg er vores fantastiske datter. Det andet er i jeres fryser​

Linda - 18-02-2013​

Kære Alle,

Selvom prinsessen nu er blevet 14. måneder. Er det vel ikke for sent at sige jer tusinde tusinde tak, for at I også denne gang hjalp os med et lille vidunder. Vores smukke prinsesse er fra fryseforsøg, gemt fra første barn, som jo lykkedes i første forsøg, og med lidt til frys. Første fryseforsøg lykkedes også første gang.. Det er helt fantastisk, hvad I har gjort for os. Begge vores guldklumper er fra samme forsøg, født med 22 mdr mellemrum. Succesrige på 100% . Det sker kun, hvis man er blandt de dygtigste af alle. Tak er kun et fattigt ord.​

​Randi og Lars - 24-01-2013

​Kjære John og alle dere på klinikken.

Vår søde Mads kom til verden lørdag 12. januar, vel 4 uker før termin.

Vi er så glad for vår deilige lille sønn som kom til ved deres hjelp!

Derfor vil vi gjerne sende en stor takk til dere på Maigaard for all deres hjelp og vennlighet i forbindelse med vårt ivf-forsøk hos dere. Etter tre mislykkede forsøk på privatklinikk her i Norge, er vi utrolig glade for at vi valgte å dra til Århus for dra nytte av deres ekspertise på Maigaard.

Vi legger ved et bilde av Mads så dere kan få se ham.

Han har fått navnet sitt med bokstaven D som en liten hyllest til Danmark :-)

Dere får våres varmeste anbefalinger. Vi kommer veldig gjerne tilbake dersom vi trenger deres hjelp ved en senere anledning

​Annette - 07-11-2012

​Hei til dere!Sitter her med verdens beste gutter som jeg har fått med hjelp i fra dere! Silius som kom juli `09 etter 1.forsøk med IVF og Fillip som kom okt. `11 etter 3.forsøk med inseminasjon.`Jeg er veldig takknemlig for hjelpen og for den gode behandlingen jeg fikk. Dere er helt nydelige! Jeg har anbefalt dere for andre og gjør det gjerne igjen!

Skulle jeg bestemme meg for å prøve å få en til kommer jeg tilbake!

Igjen,tusen takk!

​Annemette - 24-09-2012

Det er 12 år siden at i hjalp os med at få vores dejlige søn, i vil heller aldrig blive glemt herfra, for jeres super gode behandling under hele forløbet. Tusind tak :-)​

​Lene Foss - 02-08-2012

​I 2002 var vi så heldige å få våre tvillinggutter etter hjelp fra dere:) I 2009 bestemte vi oss for å prøve igjen, da prøvde vi i Norge 3 ganger uten hell før vi besluttet å dra til dere. 16.07.12 ble vi igjen foreldre til en nydelig liten gutt, takket være dere ved Maigaard:) dere annbefales på det sterkeste fra oss. Tusen takk igjen :)

​Liza - 16-07-2012

​Endelig, fik vi dem, vores to skønne rollinger, Loui og Zofia. Vi har aldrig oplevet noget så dejligt, ej heller noget så hårdt, som at få to babyer på en gang. Vi kommer forbi en gang i august, så I kan få "resultatet" af jeres "gode arbejde" at se. Vi takker for jeres altid søde og professionelle behandlig af os, også når der var dårlige nyheder. Vi ses og god sommerferie

nike free - 07-07-2012​

​Hej med jer. Ja, det er også 10 år siden vi fik hjælp hos jer til vores dejlige dreng! Vil heller aldrig glemme jer og den gode behandling man får hos jer!

http://www.nikefreelilla.org/nike-free-lilla

​Sidsel- 11-06-2012

Ønsker å takke for en fantastisk datter etter like fantastisk behandling hos dere. Dette skulle jeg gjort før! Og det er godt mulig vi ses igjen om en stund. Anbefaler dere til alle det er aktuelt for. Håper dere alle får en riktig god sommerferie. Det er så velfortjent. Kh fra Norge.​

​Bodil - 23-05-2012

​Hej med jer alle hos Maigaard!

Vores skønne søn Nikolaj er nu godt 2 år - tak for al hjælpen. Det var hårdt, men det hele værd!

Har nu en veninde der "desværre" skal i gang hos jer. Har klart anbefalet jer og har sagt til hende, hun er i de bedste hænder, at I er fantastiske hele vejen i gennem.

KH fra Vildbjerg

​Christina - 24-04-2012

Jeg venter en lille guldklump d.14/11 2012, takket være Maigaard Fertilitetsklinik. Jeg har kun positivt at sige, og har følt mig i gode hænder uder hele processen! Kan kun anbefale stedet til andre!​

​Monica fra Bergen (Norge) - 26-01-2012

​Hei igjen mine store engler. Må innom og se på siden deres stadig. I går var vesle prinsessen vår 7 uker gammel. Livet som trebarnsforeldre er fantastisk. Tenk at vi er så heldige. Og det takket være dere. Dere skal ikke se bort fra at vi nok en gang kommer snikende til dere om et par år. For vi er ikke sikker på at vi er helt ferdig enda..

​Louise og Per - 14-11-2011

Kære alle ved Maigaard Fertilitetsklinik. I weekenden skete det meget store i vores verden, da Sofie fyldte et år. Vi er jer ufatteligt taknemmelige for jeres indsats efter de mange forsøg. Vi har stadig lidt svært ved at forstå vores allerstørste ønske blev opfyldt. Vi afviser ikke at vi vil prøve igen i det nye år. I skal nok få et júlekort med billede af vidunderet. Knus fra os alle​

​Klaus & Tina - 01-11-2011

​Kære Maigaard.

​D. 4.sept. blev vi forældre til endnu en lille dreng. Vi havde i forvejen en dreng på ca. et år da vi besluttede, at vi gerne ville have en mere. Vi fik hjælp til den første på Skejby og tænkte, at vi ligeså godt kunne gå i gang igen for man ved jo aldrig hvor mange forsøg der skal til før det lykkes - hvis det lykkes. Vi var til samtale hos jer i nov. 2010 og blev som beskrevet forældre i sept. 2011. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere ;O). 

​Kirsten og Nils - 18-05-2011

​Vi vil gerne takke for de to børn (Anton og Elias) der kom til verden for to år siden. Det har været et godt stykke arbejde og vi nyder dem meget. Vi har ny fået lyst til at få EN mere og har derfor været på besøg på jeres hjemmeside.

Vi kan se at personalet er det samme og vi glæder os meget til at møde jer alle igen. I har en super klinik med en fantastisk service. Vi ses snart. Hilsen Anton, Elias, Kirsten og Nils

Henrietta og Lars - 09-03-2011​

​Hej alle!

23-02-2011 blev vi forældre igen til en dejlig dreng. Vi kunne ikke have gjordt det uden jeres hjælp, som vi er meget glade for. Selvom det har været en hård tid med hormon behandling, har det været det hele værd. Det har været dejligt at komme hos jer, da i alle sammen har været så søde og rare og ikke mindst meget professionelle i jeres arbejde.

Henrietta og Lars - Herning

​Mette Ulrich - 09-02-2011

Kære alle,

Allerførst tak for jeres engagemnet og tid. Specielt det sidste har været vigtigt for os - og slet ikke en selvfølge i fertilitetsbehandling. Selvom vores ønske om en søskende til Christine heller ikke lykkedes hos jer - er vi nu ved at lukke bogen om fertilitetsbehandling. Vores drøm om flere børn må vi finde i udlandet. Vi står nu på venteliste til adoption. Mange hilsner Kim & Mette - Kolding.​

​Kim og Lene - 11-01-2011

Hej. Vi vil meget gerne takke jer for en fantastisk indsats i 2007, hvor I fik os overbevist om, at vi kunne få et barn på trods af mange negative forsøg i det offentlige behandlingssystem. Nu har vi verdens mest vidunderlige børn (Victoria og Beatrice). Vi går så småt og drømmer om familie forøgelse igen. Vi besøger jer derfor snart. Vi savner faktisk den fantastiske stemning der er overalt i klinikken​

​Gitte Larsen - 03-12-2010

Hej.

Det er ved at være nogle år siden jeg kom hos jer med jævne mellemrum. Jeg havde en datter på knap 1 år lavet ved hjælp af ICSI i 2 forsøg( Skive ). Jeg var igennem 6 forsøg hos jer uden held. Vi var så småt begyndt på papirarbejdet til adoption. Her 6 år efter vi sluttede behandling sidder vi med 3 skønne børn. En biodatter på 7 år, en adoptivsøn på 4 år og en adoptivdatter på 22 måneder. Lykken er at have sunde og raske børn hvorend de kommer fra. I var et dejligt sted at komme på trods af de mange nedture jeg måtte igennem før jeg fik mine børn. Kigger på bygningen hver gang jeg kører forbi og mindes tiden med både det sure og det søde.

Hilsen Gitte​

​Anita Jakobsen - 14-11-2010

​15.10.2010

​Ja så er voers lille pige Iben kommet til verden, det gjorde hun den 30/10.... Vi vil gerne sige tusind tak, for at I hjalp os med at få vores drøm opfyldelse.... Vi har været meget glade for at komme hos jer, I har været utrolige søde. Jeg håber vi må komme op og vise det i har udrettet engang...... vi har kun de BEDSTE anbefalinger her fra... Mange hilsner fra Anita og Egon

​Sofie - 13-10-2010

Vi vil gjerne anbefale dere til alle som har gitt opp! Vi hadde mange IVF-forsøk bak oss i Norge og Sverige, før vi dro til dere og lyktes med en gang! Vi trodde knapt det var sant, men "Made in Denmark" ble til virkelighet og vi prøvde på nytt når kroppen var klar for det igjen og utrolig nok så satt den på første forsøk denne gangen også! Barna våre er nå 6 og 7 år gamle og vi er veldig takknemlige for all hjelp! Vi har selvsagt stor tro på det dere driver med etter å ha sett resultatet!​

​Jensen - 07-08-2010

Hej med jer. Ja, det er også 10 år siden vi fik hjælp hos jer til vores dejlige dreng! Vil heller aldrig glemme jer og den gode behandling man får hos jer!​

​Familien Knudsen - 10-06-2010

Hej alle sammen.

Vi vil gerne takke jer for, at vores drøm er blevet opfyldt. Vore tvillinger har det godt og de har nu endeligt lært at sove på samme tid. Med i alt 3 børn kommer vi desværre ikke igen, men vi savner jer faktisk lidt. Det har altid været hyggeligt at komme ind i klinikken og det gode humør har smittet meget. Vi kan kun give jer de allerbedste anbefalinger. Held og lykke til de nye der kommer til.​

​Linda - 14-03-2010

​Kæer alle på klinikken. midt Januar kom vores dejlige søn til verden takket være jeres hjælp. Efter 26 måneders forsøg på at blive gravide på naturligvis blev vi gravide ved første ICSI behandling hos jer. Tusinde tak for yderst proffeossionel hjælp og jeres venlige sind, ikke mindst til Reidun som gav akkupunktur - tusinde tak for dit glade, muntre og positive humør. I får allr vores varmeste anbefalinger. Og sidst men ikke mindst tusinde tak for den fine gave vi modtog jer. Kærligst

​Jane, Jan og Simone - 01-12-2009

​Hej til alle ved Maigaard Fertilitetsklinik. Vi vil gerne give jer vore allerbedste anbefalinger. Efter fire behandlinger i det offentlige system uden held, var vi meget mætte af fertilitetsbehandling. Efter en tænke pause på et år, forsøgte vi heldigvis igen. I første behandling hos jer var der endelig gevinst. Simone er nu tre år og vi er begyndt at planlægge hvornår vi skal starte igen. Vi kan se at I er kommet i nye omgivelser og har fået ny hjemmeside. Klinikken virker som tidligere utrolig venlig og indbydende. Vi glæder os til at komme igang så Simone kan få lidt modstand.

Kærligst Jan og Jane 

​Anne, Rasmus og Berta - 30-11-2009

​Hej med jer. Nu I har fået så fin en hjemmeside med mulighed for at anbefale jer her igennem også, vil jeg grive chancen og få det gjort. I hjalp os for 2½ år siden med at lave skønne Berta. Efter at have været i behandling i det offentlige i et par år, var det himmelsk at komme i jeres kyndige og kærlige hænder. At I havde held til at lave Berta i første forsøg gjorde det jo ikke ringere. Nu er vi igang igen, og selv om det har vist sig at være ligeså svært som sidst, så er det helt anderledes, idet hele forløbet jo er i jeres dejlige klinik. Vi føler os altid hørt og set, og I svarer altid hurtigt på mnge mange spørgsmål over mailen. Når Berta kommer i klinikken blvier hun behandlet som en prinsesse og får så meget positiv opmærksomhed. Der er altid kaffe på kanden, chokolade og nye blade i venteværelset, så den korte ventetid der, er er ikke lang.

Vi er jer uendeligt taknemmelige for den fine pige, der er den største gave vi kunne ønske os, nu håber vi, at vi sammen kan gentage succesen. Vi har kun de bedste anbefalinger at give jer.

Kærlig hilsen Anne, Rasmus og Berta

PS Rasmus er meget begejstret for det store udvalg af interessante blade for ham:0)

​Kim, Majbrit og lucca - 19-10-2009

​Hej. Har tit tænkt på hvordan vi kan give jer vores bedste anbefalinger. Det vil vi hermed gøre. Vi blev altid mødt med smil og meget positiv indstilling men stadig realistisk, i forstår at kommunikere og motivere. Vi har også været igennem det offentlige system, og vil ikke tøve et øjeblik med at anfale jer. I "reddede" os fra at opgive tanken om vores eget lille vidunder, og hvor er vi jer dybt taknemlige, når vi nu sidder med vores dejlige lille datter i vores arme - et lille maigaard "produkt" :-) Hende kan i være stolte af for i har skabt en perfekt lille pige. De kærligste hilsner Kim & Majbrit

​Christina Rose Hardt og Bjarne Jensen - 04-10-2009

​Kære alle.

Vi var til en indledende samtale hos jer i august 2007. Vi havde forgæves forsøgt at få et barn i fire år, og efter utallige fertilitetsbehandlinger i offentligt regi, skulle der ske noget nyt. Vi overvejede kraftigt hatching donorsæd, men vi nåede kun til overvejelserne. 14 dage efter samtalen fandt vi nemlig ud af, at jeg var gravid, og idag er vi de lykkelige forældre til en dejlig lille krudtugle - Aksel på 17 måneder. Vi vil så gerne give ham nogle søskende, og selvom I ikke gjorde noget, så kan det være at vi snart aflægger jer et besøg igen :-)

Mange hilsner fra familien Hardt Jensen

PS. Står I forøvrigt og mangler en sygelejerske?

​Merete, Hans-Martin, Viktor og Tobias - 02-09-2009

Kære allesammen. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, i var i IVF behandling hos jer, men I er ikke glemt. Begge vores drenge startede tilværelsen hos jer. Viktor bliver snart 7 og lillebror Tobias snart 5. Vi var meget igennem for at få de unger, som nu har beriget tilværelsen så meget. Det vil vi altid være jer taknemmelige for. Vi kan kun anbefale jeres superpersonale og dejlige klinik til alle, derovervejer at gå i behandling. Det er det hele værd. Mange hilsener til jer alle. Kærlig hilsen fam. Woetmann Olsen, Horsens​

​Linda, Thomas, Matthias og Alma - 18-06-2009

​Hej alle sammen. Rigtig flot hjemmeside i har fået lavet og god ide´med en gæstebog. Vi blev den 10/5-09 forældre igen, denne gang til Alma på 3070 g og 49 cm. Vi vil gerne sige Jer rigtig mange tak for en super behandling hos Jer og tak for kortet og gaven til Alma vi modtog efter fødslen. Kan i ha en rigtig god sommer. Med venlig hilsen fam. Jensen fra Randers

​Susanne sørensen - 12-06-2009

​Hej allesammen på verdens bedste klinik!

Vi vil bare lige sige hej til jer, og ønske jer en god sommer. Det får vi nu vores familie er komplet, takket være jer.. Lille Karla, som jo var meget syg i starten, klarer sig super godt, og var det hele værd.. Vi skylder jer så meget, og er jer evigt taknemmelige..

Kærlig hilsen

Susanne, Søren, storebror Anton og den lille maigaard"unge" Karla...

​Mette, Tonny og lille Maria - 11-06-2009

​Vores lille guldklump på 8 mdr. kravler rundt i hele køkkenet efter at have spist sin grød. Mor sidder ved computeren og får lige lyst til at kigge ind på Maigaards hjemmeside - igen! Det siger måske lidt om, hvor meget det har betydet for os - jeres hjælp og faglige ekspertise - tak for det, alle I søde mennesker! Vi kunne ikke have fået bedre behandling.

Ann og Peter - 11-05-2009​

Hej alle sammen. Vi blev den 25.1.09 de stolte forældre til en dejlig pige. Vi vil gerne sige tak for en super behandling hos jer - på alle måder og varmt anbefale jeg til til andre:-). Kærlig hilsen Ann og Peter​

​Simonne og Edwin Halvorsen, Norge - 02-05-2009

Hei, hver dag jeg sier takk til dere alle. Hver dag jeg har gleda fra min gutt, som var laget hos dere i 2002. Dette Ole--Bjorn Halvorsen, skall po skole i ar. Gutten fodt 01.07.2003. Body som vi fikk fra dere beholdt. Tusen hjertelig takk, Sven!

Lykelig famile Halvorsen.​

​Per og Lene - 17-02-2009

​Hej alle sammen. Det er en rigtig fin hjemmeside I har fået. Vi har fået Lucas for et år siden og nu kan vi godt tænke os en mere. Vi ses snart igen til en ny runde :-). De bedste hilsner fra os alle tre i Kolding.

Contact us

I AM A NEW PATIENT

Click here

​Contact us

I AM ALREADY A PATIENT

Click here

Firminformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Contactinformation

Telephone.: +45 86 10 13 88​

E-mail: mail@maigaard.dk

Adress

Jens Baggesens Vej 88H,

 DK-8200 Århus N​

Opening hours

Monday - friday: 07.30 - 15.30

Saturday: ​8:00 - 14:00

Telephone hours

Monday - thursday:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Friday:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.55

Saturday:

9.15 - 13.30