​mail@maigaard.dk

Ønskes en krypteret mail forbindelse (se venligst nederst på hjemmesiden)​

​Ønsker I at få behandling i trygge og rolige omgivelser, hvor højeste faglige standard samt individualiserede behandlingsplaner er i fokus, er I velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig/jer videre på vej!

Behandling af barnløshed​

​Hvem kan behandles for barnløshed?

Alle kan behandles for barnløshed, blot kvinden ikke er fyldt 46 år – sådan er lovgivningen. Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra egen læge eller hospital for at få en barnløshedsbehandling.

Hvordan kommer vi i gang med behandling af barnløshed?

Ring til vores klinik og aftal tid til en gratis indledende uforpligtigende samtale for behandling af barnløshed, eller skriv til os med oplysning om, hvad I eventuelt har gennemgået af udredning og tidligere barnløshedsbehandling. 

Det er vigtigt, at vi i fællesskab, finder frem til den behandlingsform, der er den rigtige i jeres situation.

Ventetid ved behandling af barnløshed

Vi har generelt ikke ventetid på barnløshedsbehandling, men i forbindelse med ferie og højtider kan det blive nødvendigt at udskyde behandlingen én cyklus (4 uger) eller forlænge nedreguleringstiden 1 til 2 uger.

For patienter bosiddende i Norge og øvrige udland kan den indledende del af behandlingen foregå hos lokal gynækolog. Se under ”Norske patienter”.

​Barnløshedsbehandling i trygge rammer

Vores store styrke på Maigaard Fertilitetsklinik er, at vi ud over den høje faglige standard gør meget ud af den individuelle menneskelige omsorg. Vi ved, at behandling mod barnløshed er en proces, der er fyldt med opture og nedture, og hvor uvisheden fylder meget.

Vores målsætning er derfor, at alle patienter her på fertilitetsklinikken føler sig trygge, og at de får svar på alle de spørgsmål om barnløshed og selve den barnløshedsbehandling, der opstår undervejs.

Vores erfaring viser, at dette er fundamentet for et konstruktivt behandlingsforløb, der for mange munder ud i, at drømmen om ønskebarnet bliver opfyldt.

Hør mere om vores behandlinger

Ønsker I at aftale en tid til en indledende samtale, hvor vi kan mødes og uforpligtende tale om jeres muligheder for behandling af barnløshed, så kan I altid ringe til os på telefon 86 10 13 88.

​​

Skriv til os​ via sikker mail

​JEG ER EN NY PATIENT

Klik her

Skriv til os via sikker mail​​

JEG ER ALLEREDE PATIENT

Klik her

Firmainformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Kontaktinformation

Telefon: 86 10 13 88

E-mail: mail@maigaard.dk

(ikke krypteret forbindelse)

Adresse

Jens Baggesens Vej 88 H, 8200 Århus N​

Find vej på Google Maps

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 15.30

Lørdag: ​8:00 - 14:00

Telefontider

Mandag - torsdag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Fredag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.00​

Lørdag:

9.15 - 13.30

​Vurderet 4,9 stjerner på baggrund af 44 personers meninger på Facebook