​mail@maigaard.dk

Ønskes en krypteret mail forbindelse (se venligst nederst på hjemmesiden)​

​Ønsker I at få behandling i trygge og rolige omgivelser, hvor højeste faglige standard samt individualiserede behandlingsplaner er i fokus, er I velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig/jer videre på vej!

Akupunktur

Akupunktur har i mange år været anvendt som supplement til eller erstatning for vanlig lægebehandling. Effekten af akupunktur er velunderbygget og videnskabeligt dokumenteret. Det har derfor været naturligt også at inddrage akupunktur som et tilbud ved fertilitetsbehandling.

Behandling med akupunktur ved IVF og ICSI behandling

Ved IVF og ICSI behandling giver vi akupunktur efter æg oplægning for at bedre chancen for, at ægget fæstner sig i livmoderslimhinden. Teorien bag akupunktur behandling er, at påvirkning af specifikke akupunkturpunkter øger blodtilførslen til livmoder slimhinden. Akupunkturen virker også afslappende på muskulaturen i livmoderen, så uønskede sammentrækninger af livmoderen hæmmes.​

Videnskabelige studier omkring effekten af akupunktur i forbindelse med IVF/ICSI behandling, har ikke været entydige. Årsagen til dette er formodentligt, at de fleste studier har været små, og dermed bliver usikkerheden stor. Der er dog lavet en enkelt sammenfatning (metaanalyse) af flere studier. Denne metaanalyse konkluderer, at der er en signifikant og klinisk relevant effekt af akupunktur. (British Medical Journal, Marts 2008; 336: 544-548).

Akupunktur tilbydes i vores klinik umiddelbart efter æg oplægning. Det er vores opfattelse, at mange kvinder slapper af i forbindelse med akupunktur, og at de får mere energi. Samtidigt er det også tilfredsstillende selv at kunne bidrage aktivt til, at en behandling lykkes.​

Vi har desuden mulighed for at tilbyde akupunktur til lindring eller afhjælpning graviditetskvalme.​

Kontakt os på telefon 86 10 13 88, for at høre mere om behandling med akupunktur.

Skriv til os​ via sikker mail

​JEG ER EN NY PATIENT

Klik her

Skriv til os via sikker mail​​

JEG ER ALLEREDE PATIENT

Klik her

Firmainformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Kontaktinformation

Telefon: 86 10 13 88

E-mail: mail@maigaard.dk

(ikke krypteret forbindelse)

Adresse

Jens Baggesens Vej 88 H, 8200 Århus N​

Find vej på Google Maps

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 15.30

Lørdag: ​8:00 - 14:00

Telefontider

Mandag - torsdag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Fredag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.00​

Lørdag:

9.15 - 13.30

​Vurderet 4,9 stjerner på baggrund af 44 personers meninger på Facebook