​mail@maigaard.dk

Ønskes en krypteret mail forbindelse (se venligst nederst på hjemmesiden)​

​Ønsker I at få behandling i trygge og rolige omgivelser, hvor højeste faglige standard samt individualiserede behandlingsplaner er i fokus, er I velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig/jer videre på vej!

Fertilitetsbehandling

Har I forsøgt at blive gravid i et års tid eller mere uden held, kan vi måske hjælpe jer med at gøre drømmen om et barn til virkelighed.

I tilfælde af uforklaret barnløshed anbefaler vi, at I først får undersøgt jeres respektive frugtbarhed. Ved at kende årsagen til den ufrivillige barnløshed kan vi bedre finde den rette behandling for jer.

Ofte vil fertilitetsbehandlingen bestå af en kombination af flere tiltag for at øge sandsynligheden for hurtig succes. Derfor har vi investeret i det nyeste udstyr til overvågning og udvælgelse af de sundeste æg og sædceller. Uvisheden ved fertilitetsbehandling kan således hurtigt vendes til glæde.

​Hvordan indledes fertilitetsbehandling?

Ring til os på telefon 86 10 13 88 eller skriv til os på mail@maigaard.dk. Så kan vi aftale en tid til en uforpligtende samtale, hvor vi kan mødes og tale om mulighederne for fertilitetsbehandling.

Det har ingen betydning, om I allerede har gennemgået udredning eller behandling tidligere eller ej. I fællesskab skal vi nok finde den form for fertilitetsbehandling, der er den rigtige i jeres situation.

Medlem af Sygeforsikring Danmark

Hvis I allerede er medlem af sygeforsikringen Danmark, giver de helt/delvis tilskud til den nødvendige medicin til fertilitetsbehandling.​

Læs mere om:

Muligheder for fertilitetsbehandling

I offentligt regi tilbydes fertilitetsbehandling kun til kvinden, såfremt hun er henvist, inden hun er fyldt 40 år. Her ved Maigaard Fertilitetsklinik kan vi efter lovgivningen hjælpe kvinder, så længe de ikke er fyldt 46 år.

Der er altså ingen grund til at opgive drømmen om et barn, selv om det offentlige sundhedssystem ikke længere har et tilbud om fertilitetsbehandling til jer. Visse tiltag er rettet mod manden og hans sæd, mens andre retter fokus mod kvinden og hendes æg. Som oftest vil jeres fertilitetsbehandling være en samlet indsats på flere områder samtidigt, for at I hurtigst muligt vil opnå en graviditet.

Embryoskop - en forbedring af graviditetsraten

Maigaard Fertilitetsklinik var den første private klinik i Skandinavien, som anskaffede sig et embryoskop. Formålet med embryoskopet er en relativ forbedring af den kliniske graviditetsrate på mindst 20%. Hvis den normale graviditetschance er 40%, betyder det, at den med embryoskop stiger til 48%.

Kontakt os for mere om fertilitetsbehandling

Ønsker i at aftale en tid til en indledende samtale, hvor vi kan mødes og uforpligtende tale om jeres muligheder for fertilitetsbehandling, så kan i altid kontakte os på telefon 86 10 13 88.​​

Skriv til os​ via sikker mail

​JEG ER EN NY PATIENT

Klik her

Skriv til os via sikker mail​​

JEG ER ALLEREDE PATIENT

Klik her

Firmainformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Kontaktinformation

Telefon: 86 10 13 88

E-mail: mail@maigaard.dk

(ikke krypteret forbindelse)

Adresse

Jens Baggesens Vej 88 H, 8200 Århus N​

Find vej på Google Maps

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 15.30

Lørdag: ​8:00 - 14:00

Telefontider

Mandag - torsdag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Fredag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.00​

Lørdag:

9.15 - 13.30

​Vurderet 4,9 stjerner på baggrund af 44 personers meninger på Facebook