​Ønsker I at få behandling i trygge og rolige omgivelser, hvor højeste faglige standard samt individualiserede behandlingsplaner er i fokus, er I velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig/jer videre på vej!

Ægdonation

Ægdonation tilbydes kun til par, hvor manden danner sædceller. Ved ægdonation befrugtes æg fra en anden kvinde, med din mands sæd. Når æggene er befrugtet, dyrkes de i laboratoriet og lægges efterfølgende op i din livmoder.

Denne behandling kan anvendes:

  • Hvis du ikke selv producerer æg.
  • Hvis dine æg er af dårlig kvalitet.
  • Hvis du har en gen sygdom, du ikke ønsker at videregive til dine børn.

Loven siger, at én af forældrene skal være genetisk forælder. Derfor skal din mand producere sædceller.

En æg donor skal gennemgå hormonstimulering som ved IVF behandling for at donere æg.

I Danmark kan der anvendes en kendt, en anonym eller en åben donor. Donor må dog ikke være nært beslægtet med din mand.​

Der er i Danmark en generel mangel på ægdonorer. Vi mangler derfor ægdonorer. Du kan som ægdonor være kendt donor, anonym donor eller åben donor. Vi hører meget gerne fra kvinder, der er mellem 20 og 35 år og som ønsker at donere æg.

Det er en helt speciel oplevelse at hjælpe et andet par med at få et barn. Succes raten er stor. Ved at donere æg, vil der således være stor sandsynlighed for, at et par får opfyldt drømmen om at blive forældre.

Kontakt os for ægdonation

Overvejer du at donere æg, er du altid velkommen til at reservere tid til en uforpligtende samtale i klinikken. Her kan vi fortælle om, hvorledes en ægdonations behandling gennemføres. Tiden til samtale kan bookes ved vores sekretær på 86 10 13 88.

Hvis du selv er i behandling, er det også muligt at donere nogle af dine æg til et andet par. Fortæl os, inden du starter på behandlingen, hvis du overvejer at donere nogle af dine æg til et andet par, da vi i så fald skal tage nogle ekstra blodprøver, inden vi tager æg ud på dig.​

Lægesamtaler

Ring og book tid på

Telefon: 86 10 13 88

Firmainformation

Maigaard Fertilitetsklinik​

CVR: 30174887

Kontaktinformation

Telefon: 86 10 13 88

E-mail: mail@maigaard.dk

Adresse

Jens Baggesens Vej 88 H,

 8200 Århus N​

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 15.30

Lørdag: ​8:00 - 14:00

Telefontider

Mandag - torsdag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 15.00​

Fredag:

9.15 - 12.15 & 13.15 - 14.00​

Lørdag:

9.15 - 13.30

​Vurderet 4,9 stjerner på baggrund af 32 anmeldelser på Facebook